Remiză fără gol în „Ştefan cel Mare”. Dinamo şi Petrolul se încurcă reciproc (VIDEO) - LOOKPLUS
Remiză fără gol în „Ştefan cel Mare”. Dinamo şi Petrolul se încurcă reciproc (VIDEO)

Remiză fără gol în „Ştefan cel Mare”. Dinamo şi Petrolul se încurcă reciproc (VIDEO)

Dinamo şi Petrolul Ploieşti au remizat, scor 0-0, în derby-ul etapei a 16-a a Ligii I. Marc a fost omul meciului. I-a blocat pe petrolişti în mai multe rânduri, iar trupa lui Gigi Mulţescu a ratat şansa de a trece pe locul 2 în clasament.

Vremea rea şi frigul nu i-a speriat pe suporterii lui Dinamo şi peste 5.000 de oameni au asistat la derby-ul din „Ştefan cel Mare”. Confruntarea a început pe placul acestora, cu echipa lui Ionel Dănciunescu în atac. Vali Lazăr a ratat prima ocazie de gol după doar două minute. A scăpat singur în flancul stâng şi a şutat cu sete, dar mingea a lovit plasa laterală. Petrolul Ploieşti a avut nevoie de jumătate de oră pentru a da replica. Juan Albin a avut golul în gheată, dar şutul său plasat, la colţul lung, a fost deviat în bară de Traian Marc. Prima repriză s-a încheiat fără alte ocazii de gol.

Dinamoviştii şi-au reluat atacurile încă din startul reprizei secunde. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca ocaziile să apară. Marius Alexe a fost la un pas de a înscrie şi doar inspiraţia lui Peterson Pecanha a menţinut tabela intactă. Atacantul dinamovist a scăpat singur cu goal-keeperul Petrolului, dar Pecanha a intervenit salvator. Oaspeţii nu au rămas datori, iar Tamuz a ieşit la rampă. Golgheterul Petrolului l-a întors pe Nedelcearu şi a şutat la poartă de la 16 metri, dar Marc a fost la post. Meciul pe contre a continuat. Ionuţ Şerban a apărut la finalizare şi a şutat puţin pe lângă poarta lui Pecanha. În replică, Tamuz a fost angajat perfect în careu de Nepomuceno, dar nu a reuşit să îl învingă pe Marc și partida s-a terminat cu scor alb.

30 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca