Remarcaţii lui Anghelache: Sânmărtean şi Raţ - LOOKPLUS
Remarcaţii lui Anghelache: Sânmărtean şi Raţ

Remarcaţii lui Anghelache: Sânmărtean şi Raţ

România a dominat copios cu Irlanda de Nord şi totul a pornit de la mijlocul terenului. Sânmărtean a avut câteva curse fabuloase şi a dat şi o pasă de gol. Constantin Anghelache a recunoscut că mijlocaşul Stelei a fost magistral şi de această dată.

„Era normal ca Irlanda de Nord să vină aici şi să joace închis. Nu au jucat la mijlocul terenului deloc. Au stat strâns în apărare şi au aruncat mingi lungi în atac. Noi am jucat foarte bine la mijloc şi trebuie să recunoaştem că Lucian Sânmărtean a făcut din nou un meci mare. Golul al doilea este meritul său. A dat o centrare extraordinară, iar Papp nu a avut altceva de făcut decât să înscrie”, a declarat Constantin Anghelache.

Preşedintele clubului Dinamo a mărturisit că echipa nu a părut foarte schimbată faţă de „era Piţurcă”, dar a venit cu un plus de determinare. „Într-un fel este aceeaşi echipă de pe vremea lui Piţurcă. Nici nu se putea schimba extraordinar într-un cantonament de câteva zile. A fost şi o dărurire foarte mare din partea jucătorilor, iar de admirat a fost Raţ care a venit după o accidentare, s-a refăcut şi a jucat foarte bine.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca