Reghe vrea cu orice preț victoria cu Viitorul! Ce formulă de start a ales

Reghe vrea cu orice preț victoria cu Viitorul! Ce formulă de start a ales

Duel pe viață și pe moarte între FCSB și Viitorul. Trupa lui Reghe se poate distanța la 6 puncte de echipa lui Hagi în cazul unei victorii luni, pe Arena Națională.

„Roș-albaștrii” ar face astfel un pas uriaș către un nou titlu. Reghe vrea cu orice preț să pună mâna pe cele trei puncte puse în joc, astfel că se gândește la o formulă foarte ofensivă. În primul 11, i-am putea vedea atât pe Alibec, cât și pe Gnohere.

„Chiar dacă cei de la Viitorul îl preferă mai mult pe Harlem în locul lui Alibec, vreau să le spun un singur lucru: pentru mine e mult mai importantă echipa decât un jucător. Aş vrea să văd cum se descurcă și atunci când vor juca amândoi. Există posibilitatea să-i vedeți pe amândoi pe teren. Trebuie să recunoaștem că formează un grup puternic, cu jucători talentați și trebuie să fim foarte atenți. Dacă ne vom ridica la nivelul meciului și vom fi concentrați, sigur vom câștiga”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

„Pentru noi e un meci ca oricare altul, jucăm cu echipa de pe locul 2 și putem să ne ducem la 6 puncte de echipa cu care la începutul acestui play-off ne-am bătut pentru primul loc. Nu avem nicio presiune, trebuie să facem un meci bun și să câștigăm”, a subliniat Reghe.

Echipa probabilă: Niță – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Ov. Popescu – Enache, Alibec, Tănase – Gnohere

23 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca