Reghe, replică acidă la adresa lui Neubert. De ce a plecat neamțul de la Steaua

Reghe, replică acidă la adresa lui Neubert. De ce a plecat neamțul de la Steaua

Sursa foto: fanatik.ro

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Thomas Neubert a plecat de la Steaua.

Fostul preparator fizic al vicecampioanei a acordat un interviu pentru Prosport, în care a vorbit despre despărțirea de formația patronată de Gigi Becali. Totodată, neamțul a dorit să sublinieze faptul că Edi Iordănescu este cel mai bun antrenor cu care a colaborat vreodată, și nu Laurențiu Reghecampf.

„Poate că Gigi nu ştie, dar când am plecat am vrut să o fac într-un mod plăcut. Voiam să vorbesc cu Reghe, cu Meme, cu trei săptămâni înainte să fac publică decizia. Eram în pauza de vară, dar Meme nu avea timp pentru mine, Reghe era în Las Vegas şi nu avea timp pentru mine. Nu am vrut să vorbesc la telefon, voiam să vorbesc faţă în faţă. Am apucat să discut în prima zi după reunire cu Reghe. I-am explicat decizia, motivele, tot. Acum vine partea care mă întristează. Eu cred că am schimbat multe lucruri la Steaua. Gigi a câştigat mulţi bani în perioada aia. Nu i-am cerut niciodată nimic, bani sau procente. Şi pentru asta sunt trist că Steaua m-a dat în judecată. Nu au acceptat rezilierea contractului şi m-au dat în judecată. Au pierdut de trei ori la Federaţie, apoi au mai pierdut de trei ori la Ligă. Acum zece zile au început procesul la TAS şi asta m-a şocat”, a declarat, printre altele, Neubert.

Afirmațiile lui Neubert l-au scos din minți pe tehnicianul Stelei. Reghecampf a avut o replică acidă la adresa preparatorului fizic, dezvăluind adevăratul motiv al rupturii dintre cei doi.

„Când oamenii pe care i-ai ajutat în viaţă ies să dea nişte declaraţii, aceste lucruri dor. A spus că în perioada în care eram plecat în concediu nu am avut timp de el. Eronat. În iarnă, când am semnat, după cele 3-4 meciuri până în pauza din decembrie, a venit să-mi spună că Litex i-a făcut ofertă să revină acolo. Până nu am fost eu acolo, nimeni nu ştia despre el. Tommy a câştigat cu mine mulţi bani, peste un milion de euro. Lucrurile pe care le-a declarat… Îmi pare rău pentru el. În continuare, mi-e ca un frate. A fost dorinţa lui să se întoarcă la Litex, acum CSKA”, a precizat Reghe la Digisport.

„Din clauza mea am luat 300.000 de euro şi i-am dat lui Tommy”

Antrenorul Stelei a continuat cu dezvăluirile. „Eu am luat din clauza mea de reziliere, de un milion de euro, pentru a-i pune 300.000 clauză lui Tommy. Dacă plec, plătesc suma asta. Dacă sunt dat afară, primesc suma asta. Din clauza mea am luat 300.000 şi i-am dat lui Tommy. E o clauză în oglindă. El a invocat că nu l-am primit la antrenamente. Dacă voia să plece, ce rost avea să vină? El voia să plece din iarnă şi am tot ţinut de el. Mă deranjează că a ieşit cu nişte lucruri care nu sunt adevărate. Eu și MM l-am vrut la Steaua, dar el a vrut să plece. Când a plecat am primit o listă de la el și în capul listei era Adrian Lupu. L-am rugat să-mi propună un preparator fizic și pe el mi l-a dat, pe Adrian Lupu”, a menționat tehnicianul Stelei.

6 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca