Reghe răsuflă uşurat! Steaua bate Astra şi revine în lupta la titlu!

Reghe răsuflă uşurat! Steaua bate Astra şi revine în lupta la titlu!

Steaua a revenit în lupta la titlu, graţie victoriei în faţa Astrei, scor 2-0. „Roş-albaştrii” s-au apropiat la doar 3 puncte de primul loc, ocupat de giurgiuveni.

Chipciu a ratat prima mare ocazie a meciului. Mijlocaşul a trimis milimetric alături, după o acţiune personală (‘4). Hamroun nu a nimerit nici el cadrul porţii, şutând pe lângă din interiorul careului (‘6). Campionii au spart gheaţa în minutul 12, când Momcilovic a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă!

Astra a avut o răbufnire de orgoliu, dar Alibec nu l-a putut învinge pe Niţă (’32). La reluare, acelaşi Hamroun a avut şansa golului, dar a şutat direct în braţele lui Gavrilaş (’35). Momcilovic putea bifa „dubla”, dar execuţia sa din voleu a fost pradă uşoară pentru goalkeeper-ul oaspeţilor (’44). Alibec s-a aflat în prim-plan şi în prelungirile primei reprize, când a şutat slab dintr-o poziţie ideală (’45+1).

Actul secund a fost la fel de animat. Chipciu a căutat golul, dar Gavrilaş a avut un reflex uimitor la lovitura de cap a mijlocaşului (’53). După nici 7 minute, Stanciu a dublat avantajul gazdelor, cu un şut fabulos, de la marginea careului de 16 metri!

Hamroun s-a jucat cu nervii fanilor, după ce a irosit o nouă şansă la poarta giurgiuvenilor. Algerianul a trimis periculos cu stângul, dar Gavrilaş nu s-a lăsat păcălit (’68). Steaua a cerut penalty pe finalul meciului, după un contact între Alves, Boubacar şi Bawab, dar Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue (’78).

Trupa lui Şumudică a presat în ultimele 10 minute, în zadar însă. Apărarea steliştilor a fost de neclintit!

13 martie 2016

Un comentariu To “Reghe răsuflă uşurat! Steaua bate Astra şi revine în lupta la titlu!”

  1. BRAVO STEAUA TINETIO TOT ASA PANA LA FINAL IAR LA FINAL SA NE BUCURAM DE CASTIGAREA CAMPIONATULUI HAI STEAUA FORTA STEAUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca