Reghe e dorit de Al Wahda, dar vrea la Arsenal! Reacţie ironică a tehnicianului

Reghe e dorit de Al Wahda, dar vrea la Arsenal! Reacţie ironică a tehnicianului

Laurenţiu Reghecampf ar putea pleca de la FCSB chiar după derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:30, pe Look TV.

Tehnicianul este dorit de o echipă din Golf, însă Gigi Becali e dispus să-i dea drumul doar dacă îşi achită clauza de reziliere în valoare de 700.000 de euro.

Al Wahda din Emiratele Arabe Unite este formaţia care insistă pentru aducerea lui Reghe, anunţă Sport.ro. Antrenorul s-a întâlnit în urmă cu două săptămâni cu conducerea arabilor, cu care ar fi ajuns la un acord. În prezent, Wahda este pregătită de fostul antrenor al nationalei Mexicului, Javier Aguirre. Vedetele echipei sunt chilianul Valdivia, maghiarul Dzsudzsak şi căpitanul Ismail Matar, convocat de 114 ori la naţionala Emiratelor Arabe Unite.

„Semnez cu Arsenal” 🙂

Reghe a comentat însă ironic o eventuală plecare a sa de la FCSB. „Pentru mine, în primul rând, şi aici am să spun câteva vorbe despre ce s-a tot scris. Am relatat într-o emisiune de sport o discuţie pe care am avut-o cu jucătorii. De aici s-a ajuns la subiecte zilnice, că voi pleca dacă nu voi câştiga cu Dinamo. Că plec în Qatar, că plec la Londra. Nu. A fost o simplă discuţie pe care am avut-o cu jucătorii. Un singur lucru vă spun. Nu am să-mi dau demisia. Nu am nicio ofertă din Qatar. De călătorit, călătoresc foarte mult. Am patru copii împrăştiaţi prin toată lumea, pe la mai multe şcoli. Am fost şi la Frankfurt, şi la Londra. Puteţi să scrieţi că semnez cu Eintracht Frankfurt, cu Arsenal Londra”, a declarat antrenorul „roş-albaştrilor”.

1 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca