Reghe a pierdut şi vestiarul! Tehnicianul a fost pus la zid de vedeta echipei

Reghe a pierdut şi vestiarul! Tehnicianul a fost pus la zid de vedeta echipei

Adus cu surle şi trâmbiţe, Houssine Kharja a dezamăgit în tricoul Stelei în acest sezon. Marocanul se apără însă şi susţine că Laurenţiu Reghecampf e cel care nu i-a dat prea multe şanse să joace şi să-şi demonstreze calităţile.

„Am avut o accidentare gravă, sunt cinci luni de atunci. Alţi fotbalişti se recuperează după 6-7 luni, eu am revenit după doar trei. A fost foarte repede şi nu trebuie să fiu luat de prost dacă spun că după trei luni am ajuns la cel mai bun nivel al meu. Eram 100% pregătit fizic, antrenorul a făcut însă alegerile sale. Cred că Reghecampf nu mi-a dat mai multe şanse să joc. Este normal să fiu supărat pentru că nu joc, dar respect deciziile antrenorului”, a punctat Kharja.

Mijlocaşul consideră că principalii vinovaţi pentru ratarea obiectivele din acest sezon sunt jucătorii. „Avem o echipă bună, cu jucători de valoare, dar cred că nu am dat tot ce aveam mai bun din noi. Nu este o critică, toţi trebuie să ne gândim ce am făcut în acest an şi să terminăm în cel mai bun mod cu putinţă. Noi, jucătorii, suntem principalii vinovaţi”, a subliniat Kharja.

22 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca