Regele Valsului concertează în România. Biletele s-au epuizat în 3 ore de la punerea în vânzare! (VIDEO) - LOOKPLUS
Regele Valsului concertează în România. Biletele s-au epuizat în 3 ore de la punerea în vânzare! (VIDEO)

Regele Valsului concertează în România. Biletele s-au epuizat în 3 ore de la punerea în vânzare! (VIDEO)

Concert cu casa închisă a celebrului violonist André Rieu. Artistul va susține un spectacol în București, pe 13 iunie 2015, iar biletele s-au epuizat în 3 ore de la punerea în vânzare.

Organizatorii s-au văzut nevoiți să mai programeze un concert și pe data de 12 iunie, dar și pentru acea dată biletele s-au terminat în timp record.

Andre Rieu va concerta în premieră în România, în Piața Constituției din Capitală, alaturi de Johann Strauss Orchestra. Prezent pentru câteva ore la Bucureşti, violonistul le-a transmis un mesaj fanilor din România.

„Aici vom cânta, în această piață. Scena va fi acolo, traficul va fi închis. Cred că 12.000 de oameni vor sta aici, iar vremea va fi fantastică. Oamenii sunt atât de amabili aici și sper că va fi un concert istoric”, a transmis Andre Rieu.

Născut la Maastricht, în Olanda, Andre Rieu este unul dintre cei mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie și a fost supranumit Regele Valsului. Fondatorul celei mai mari orchestre private din lume, Andre Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

Prețul biletelor pentru acest concert a fost cuprins între 160 și 800 de lei și au fost scoase la vânzare la ora 9:00. Toate cele 12.500 s-au epuizat în primele 3 ore.

11 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca