Rednic renunţă la titlu: „Nu a fost un obiectiv”. Ce veste le-a dat fanilor dinamovişti

Rednic renunţă la titlu: „Nu a fost un obiectiv”. Ce veste le-a dat fanilor dinamovişti

Mircea Rednic a recunoscut superioritatea Astrei în faţa echipei sale. Tehnicianul lui Dinamo a ţinut să-l laude pe Alibec pentru prestaţia excelentă din această seară.

„Astra a meritat victoria. O echipă bună, de calitate. Alibec a tras de la mijlocul terenului, de la 40 de metri, de la 20 de metri, orice şut al lui era gol. Alibec e unul dintre cei mai buni atacanţi din România şi va fi la EURO 2016. Scorul e prea mare. Trebuie să jucăm la alt nivel dacă vrem titlul la anul, nu cum am făcut-o astăzi. Acestea sunt meciurile în care trebuie să demonstrezi. Uneori, jucătorii mei au fost depăşiţi. Au avut şi un portar foarte bun şi au avut un atacant care a făcut diferenţa. Pe Rotariu l-am forţat să joace, cu Viitorul voi da şi altora şansa să evolueze. Dacă jucăm ca şi azi, nu câştigăm nici cu Viitorul. Toată apărarea a fost la pământ, nu numai Marc”, a răbufnit Rednic la Look TV.

Tehnicianul nu crede că Dinamo are şanse să câştige titlul. „Eu îl cunosc pe Şumi. Cred că a spus-o tactic pe aia cu mine selecţioner. Suntem în discuţii avansate pentru prelungire. Am discutat cu domnul Negoiţă şi am ajuns la acelaşi numitor comun. Nu are nicio treabă meciul de azi cu rămânerea la Dinamo. Soarta mea nu a fost decisă azi. Azi am fost puşi la colţ. Nu vorbim de plecări, de veniri. Pentru noi, titlul nu a fost un obiectiv. Luptăm cu cei de la Târgu Jiu, mai sunt 18 puncte în joc. Alibec nu va veni la Dinamo. Noi trebuie să facem paşi mărunţi, nu că nu ne permitem, dar nu ştiu dacă putem să îl aducem. Nouă ne sare mingea şi pe Arena Naţională, care e biliard”, a subliniat Rednic.

1 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca