Rednic nu renunță la luptă! „Cred în continuare că vom câștiga campionatul”

Rednic nu renunță la luptă! „Cred în continuare că vom câștiga campionatul”

Mircea Rednic este dezamăgit de egalul de la Mureș, scor 0-0, dar are încredere în forța echipei sale de a câștiga titlul în acest sezon.

„Ne doream victoria, dar și un punct e bun la cum a decurs jocul. Dacă ne gândim la ocazia lor din ultimul minut, când Buș a șutat în bară, putem spune că e bun acest egal. Chiar dacă am avut cea mai mare ocazie prin Rotariu, care a șutat și el în bară. Noi nu am surprins cu nimic, am fost previzibili. Totuși, un punct rămâne un punct și putem câștiga campionatul. Cred în șansa noastră și sper la două victorii în următoarele două partide”, a declarat antrenorul „câinilor”.

14 martie 2016

Un comentariu To “Rednic nu renunță la luptă! „Cred în continuare că vom câștiga campionatul””

  1. Dl.Rednic,eu sunt suporter al lui Dinamo si al dvs. Cu tot respectul pentru dvs. chiar nu observati ca echipa nu are atacanti? Cei doi exotici de culoare care isi impart reprizele intre ei,nu sunt nici macar jucatori de liga 1,nu stiu sa faca o preluare a mingii,nu stiu sa pastreze balonul,nu stiu sa dribleze,stiu doar sa traga la poarta doar daca au noroc sa si reuseasca ceva.O pasa este reusita atunci cand si preluarea este reusita . haide sa ne uitam un pic la spanioli. Essombe si Gnohere nu stiu sa preia o minge,au lipsuri tehnice si dupa parerea mea nu sunt nici jucatori de LIGA 1. Este parerea mea si a prietenilor mei…va rog sa analizati aceasta situatie a atacului echipei DINAMO,si poate prin experienta dvs. gasiti o solutie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca