Rednic îi avertizează pe stelişti: „Duminică vom fi mult mai bine pregătiţi şi vom câştiga”

Rednic îi avertizează pe stelişti: „Duminică vom fi mult mai bine pregătiţi şi vom câştiga”

Mircea Rednic este mulţumit de remiza obţinută de Dinamo în faţa Stelei, scor 0-0. Tehnicianul i-a avertizat, însă, pe campioni că echipa sa va arăta mult mai bine în confruntarea de duminică, partidă transmisă de Look TV, de la ora 20:30.

„A fost un meci echilibrat, un rezultat normal, două echipe care au stat bine în teren. Am avut două obiective: să nu primim gol şi să înscriem. Am avut ocazii în repriza a doua, ei au avut acea bară, dar cred că rezultatul e echitabil. A fost un meci de Cupă, am fost obligat să menajez câţiva fotbalişti pentru duminică. Steaua nu are rezerve, cum nici eu nu am rezerve. Duminică vom fi mult mai bine pregătiţi şi vom câştiga. Essombe are o uşoară entorsă, riscam să nu joace în campionat, dar va fi prezent la meciul de duminică, la fel ca Filip, şi vom arăta altfel”, a precizat Rednic.

Tehnicianul i-a pus la zid pe oficialii Primăriei Capitalei privind problema Arenei Naţionale. „Îmi pare rău că nu am putut oferi condiţii pentru o semifinală de Cupă. Ăştia suntem noi, avem o bijuterie de stadion şi stăm şi ne uităm ca proştii la el. Joacă şi Voluntariul pe terenul nostru, nu avem cum să oferim condiţii mai bune. Asta se întâmplă dacă domnul primar nu are coconete”, a răbufnit „Puriul”.

3 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca