Rednic e cu gândul la derby-ul cu Steaua. Ce surprize le-a pregătit rivalilor

Rednic e cu gândul la derby-ul cu Steaua. Ce surprize le-a pregătit rivalilor

Mircea Rednic e un antrenor fericit. Dinamo a obţinut prima victorie în play-off, în faţa Viitorului, şi speră să câştige şi derby-ul cu Steaua, din etapa viitoare. 

„Este o victorie foarte importantă, meritată. Suntem pe locul trei şi sper să rămânem şi după meciul de mâine. Mi-a fost teamă după ce portarul nostru a greşit, dar mă bucur că băieţii l-au încurajat la pauză. Nu sunt supărat pe Cerniauskas, dar sunt supărat că nu am adus un portar care să-i creeze concurenţă.

Nu am vrut să risc cu Bicfalvi, deoarece îmi era teamă să nu-l pierd cu Steaua. Mă bucur şi pentru Vali Lazăr. Ăsta e Lazăr pe care îl vreau eu. Depinde doar de el dacă o să joace aşa. Poate prin acest joc şi-a câştigat dreptul să evolueze titular cu Steaua. Însă nu e nimic sigur, dar o să mă gândesc serios la această soluţie. Suntem la cinci puncte de Steaua, dar vreau să câştig împotriva acestei echipe. Şumudică m-a tot periat în ultimul timp, dar o să văd eu dacă a vorbit serios sau doar a vorbit aşa ca să mă ţină în priză să bat Steaua”, a declarat Rednic la Look TV.

4 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca