Recital Petrolul! Trupa lui Mulţescu e pe podium (VIDEO) - LOOKPLUS
Recital Petrolul! Trupa lui Mulţescu e pe podium (VIDEO)

Recital Petrolul! Trupa lui Mulţescu e pe podium (VIDEO)

Petrolul Ploieşti a învins cu 2-0 pe Ceahlăul Piatra Neamţ, pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a 11-a. Trupa lui Mulţescu a adunat 23 de puncte şi a urcat pe podiumul Ligii I.

Împinşi de la spate de un public fanatic, elevii lui Gigi Mulţescu au început fulminant disputa de pe teren propriu. Geraldo a tras primul semnal de alarmă la poarta Ceahlăului, dar reluarea sa nu a fost suficient de precisă. În minutul 24, căpitanul Petrolului a deschis scorul. A urcat nestingherit în careul advers, iar de această dată nu a mai ratat ţinta. Imediat după, a ieşit la rampă Victoraş Astafei. De Lucas a centrat din stânga, iar Astafei a reluat la colţul scurt, dar mingea a lovit plasa laterală. Acelaşi atacant a avut golul de 2-0 în gheată, în minutul 38, dar a şutat puţin pe lângă poartă, din apropiere.

Startul reprizei secunde a aparţinut oaspeţilor. Ceahlăul Piatra Neamţ a pus stăpânire pe joc după ce Petrolul s-a mulţumit cu scorul de pe tabela de marcaj şi a preferat să conserve rezultatul. Marc a fost la câţiva centimetri de egalare în minutul 56. Chitoşcă a executat un corner de pe partea dreaptă, iar căpitanul nemţenilor a reluat puţin pe lângă poarta lui Pecanha. Gazdele au mutat jocul la poarta cealaltă şi Filip a ratat desprinderea, în minutul 76. A urmat o dublă ocazie la poarta lui Calancea. Tamuz nu l-a putut învinge pe goal-keeperul oaspeţilor, iar Satli a şutat peste. În cele din urmă insistenţele Petrolului s-au transformat în gol în minutul 87. Tamuz a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat tot în cale şi l-a executat pe Calancea. Meciul s-a încheiat la poarta gazdelor. Onciu a şutat de la 30 de metri, dar intervenţia lui Pecanha a salvat Petrolul.

20 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca