Realism maxim al lui Latovlevici: „Cu Oțelul în 11, meciul ar fi fost extrem de greu. Nu știu dacă rămân la Steaua” - LOOKPLUS
Realism maxim al lui Latovlevici: „Cu Oțelul în 11, meciul ar fi fost extrem de greu. Nu știu dacă rămân la Steaua”

Realism maxim al lui Latovlevici: „Cu Oțelul în 11, meciul ar fi fost extrem de greu. Nu știu dacă rămân la Steaua”

Fundașul Stelei, Iasmin Latovlevici, a fost fair-play la finalul meciului câștigat de echipa sa la Galați și a recunoscut că dacă Oțelul nu rămânea în inferioritate numerică, meciul devenea mult mai dificil.

„Ne bucurăm pentru cele trei puncte și e binevenită această pauză să pregătim următoarele meciuri. Scorul poate spune că a fost un meci ușor, dar eu la cum l-am simțit, nu a fost așa, cel puțin până s-a luat cartonașul roșu. E greu să joci la ora 4, noi suntem obișnuiți să jucăm seara. Terenul nu a fost udat, a fost tare, dar asta e, așa e fotbalul, nu ne plângem. Ne puteau pune probleme pe greșelile noastre individuale. Dacă rămâneau în 11 oameni, meciul ar fi fost foarte dificil„, a declarat Iasmin Latovlevici la Look TV.

Latovlevici a vorbit și despre acuzațiile care i s-au adus în ultima perioadă și despre prelungirea contractului său, scadent în vara anului viitor.

”Oamenii pot spune orice, eu sunt bine, mă bucur că joc. S-a tot vorbit despre mine că sunt într-o perioadă proastă, dar asta mă motivează și sper să-mi demonstrez mie în primul rând că nu e adevărat. Nu știu ce se va întâmpla din vară, dacă nu va fi Steaua, cu siguranță nici o altă echipă din România”, a mai spus fotbalistul.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca