Real coșmar pe Anfield Road! Madrilenii au făcut instrucție cu Liverpool - LOOKPLUS
Real coșmar pe Anfield Road! Madrilenii au făcut instrucție cu Liverpool

Real coșmar pe Anfield Road! Madrilenii au făcut instrucție cu Liverpool

Atletico Madrid, Borussia Dortmund și Real Madrid au reușit cele mai categorice victorii ale serii în grupele Champions League.

Grecii de la Olympiakos au realizat un rezultat surprinzător pe teren propriu, 1-0 cu Juventus, succes care îi trimite pe locul secund în Grupa A. Lider este Atletico Madrid, echipă care a reușit scorul serii, 5-0 cu Malmo. O victorie importantă a obținut și fosta adversară a Stelei din play-off-ul Champions League, Ludogorets. Bulgarii au învins cu 1-0 pe Basel și au trecut pe poziția a doua în Grupa B, peste Liverpool. ”Cormoranii” au avut o seară de coșmar chiar în Insulă, după 0-3 cu Real, iar madrilenii domină categoric grupa.

Arsenal, victorie norocoasă pe Constant Vanden Stock

Clasamentul arată surprinzător și în Grupa C, unde Benfica este pe ultimul loc după primele trei partide disputate în această fază a competiției. Portughezii au smuls remiză pe terenul lui Monaco (0-0), deși au jucat în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră. În celălalt meci al grupei, liderul Leverkusen a trecut cu 2-0 de Zenit Sankt Petersburg, iar rușii au căzut pe poziția a treia, în urma trupei monegasce.

Dortmund și Arsenal domină clar Grupa D, cu un plus în dreptul germanilor, care au reușit să câștige toate meciurile. De altfel, nemții s-au impus clar și în această seară, la Istanbul, 4-0 cu Galatasaray. Mult mai greu le-a fost britanicilor, care au tranșat în favoarea lor partida de la Bruxelles abia în prelungiri. Anderlecht a condus chiar până în minutul 89, dar ”tunarii” au dat lovitura pe final. Borussia Dortmund și Arsenal conduc grupa cu 9, respectiv 6 puncte și sunt marile favorite la calificare, în timp ce Anderlecht și Galata sunt ultimele, ambele cu un singur punct.

23 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca