Reacția lui Dinamo în dosarul ce vizează intrarea clubului în insolvență. Comunicatul oficial

Reacția lui Dinamo în dosarul ce vizează intrarea clubului în insolvență. Comunicatul oficial

Clubul Dinamo a emis astăzi un comunicat de presă privind scandalul ieșirii din insolvență a echipei din Ștefan cel Mare.

Procurorii și polițiștii de la Parchetul Curții de Apel București au descins, astăzi, la mai multe sedii ale unor cabinete de avocatură, bănuite că au cauzat un prejudiciu de 4 milioane de euro în urma derulării procedurii de insolvență a clubului Dinamo.

COMUNICATUL LUI DINAMO:

„Având în vedere comunicarea efectuată de Poliția Română, potrivit căreia astăzi au loc investigații legate de procesul de insolvență a FC Dinamo București, facem următoarele precizări:

– Societatea noastră cooperează cu cei în drept pentru lămurirea tuturor detaliilor legate procesul de insolvență al FC Dinamo București.

– Suntem ferm convinși că rezultatul final al acestor cercetări va confirma legalitatea și corectitudinea procesului de insolvență prin care Dinamo București a trecut recent.

Avem această convingere cu atât mai mult cu cât, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolvență, pe lângă eforturile noastre, au fost angrenați și unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu.

Eforturile clubului și ale echipelor de specialiști cu care am lucrat au dus la salvarea unui club de tradiție al fotbalului românesc”.

9 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca