Se întoarce Raul! Cu ce echipă a semnat atacantul (VIDEO) - LOOKPLUS
Se întoarce Raul! Cu ce echipă a semnat atacantul (VIDEO)

Se întoarce Raul! Cu ce echipă a semnat atacantul (VIDEO)

Raul a renunţat la toţi banii şeicilor pentru a se întoarce în fotbalul mare. Fostul atacant al celor de la Real Madrid a stat departe de fotbal doar şapte luni. A decis să revină.

Raul „Madrid” s-a retras la finalul sezonului trecut, după doi ani petrecuţi la Al Sadd. Totuşi, spaniolul nu s-a împăcat cu pensionarea şi a decis să revină în fotbal. A semnat cu echipa americană New York Cosmos pe doi ani şi are de gând să pună bazele unei academii în SUA.

„Am semnat pe doi ani şi voi încerca să îi joc, dar poate vor fi trei ani până la urmă. Dacă organismul îmi va spune, peste şase luni, că trebuie să pun ghetele în cui atunci mă voi implica mai mult în academie, dar m-am gândit mult înainte să vin aici, cu toată familia, să ne bucurăm de New York, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Nivelul de aici nu se poate compara cu cel din Europa, dar am fost surprins de intensitate. Liga din SUA creşte de la zi la zi, iar echipa naţională a Statelor Unite a avut o prestanţă foarte bună la campionatul mondial”, a declarat Raul, la prezentarea sa oficială.

11 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca