Raţ vrea pace în tribune: "Meciul cu Ungaria nu e special, sper să nu fie incidente" - LOOKPLUS
Raţ vrea pace în tribune: „Meciul cu Ungaria nu e special, sper să nu fie incidente”

Raţ vrea pace în tribune: „Meciul cu Ungaria nu e special, sper să nu fie incidente”

Sursa foto: fanatik.ro

Răzvan Raţ nu crede că meciul cu Ungaria este mai important decât o partidă cu Irlanda de Nord. Căpitanul tricolorilor a îndemnat suporterii la calm şi fair-play, pentru a nu atrage sancţiuni din partea UEFA.

„Nu vreau să spun foarte multe, vreau să facem mai multe pe teren. Avem aşteptări mari de la meci, trebuie să continuăm startul bun avut în Grecia. Pentru mine nu are legătură numele Ungaria, voi trăi acest meci ca şi cu Irlanda sau Finlanda. Mai puţin important e că între cele două ţări există o rivalitate, pentru mine e un meci normal. Sunt onorat să port banderola de căpitan. Nu cred că noul antrenor al Ungariei poate schimba prea multe lucruri, însă vor veni foarte motivaţi la Bucureşti. Ungaria e periculoasă, cred că îşi joacă una dintre ultimele lor şanse aici. Nu am ascultat noul imn, aşa că nu pot comenta. E important ca România să joace meciurile cu suporteri, fanii trebuie să înţeleagă că dacă vor fi scandări care nu sunt normale, ne facem singuri rău. E doar un meci de fotbal, indiferent de rivalitatea dintre cele două ţări. Meciul trebuie să se joace pe teren, nu în tribune”, a declarat fundaşul român.

Jucătorul lui PAOK nu ştie câţi ani va mai rezista la un nivel înalt. „Lucrurile sunt simple, voi încerca să îmi fac treaba cât pot eu de bine la echipa de club, iar apoi voi fi chemat la echipa naţională dacă selecţionerul va considera că sunt o soluţie. Viaţa va continua şi fără Raţ la echipa naţională. Nu mi-am propus să ajung la 180 de selecţii niciodată, am continuat din inerţie în fiecare an”, a subiliat Raţ.

10 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca