Raţ: „Am vorbit cu Pițurcă. El nu e avid după bani” - LOOKPLUS
Raţ: „Am vorbit cu Pițurcă. El nu e avid după bani”

Raţ: „Am vorbit cu Pițurcă. El nu e avid după bani”

Căpitanul României, Răzvan Raț, a vorbit despre viitorul echipei naționale. Fotbalistul care face spectacol la PAOK Salonik a dezvăluit la Look TV că a discutat cu Victor Pițurcă după ce acesta a părăsit echipa națională.

Deși este unul dintre jucătorii cu personalitate ai echipei naționale, Răzvan Raț se ferește să facă profilul viitorului selecționer. În opinia sa, oricine ar fi, trebuie să-i califice pe „tricolori” la turneul final al europenelor. „E mai puţin important numele viitorului selecţioner. El va trebui să aibă toate atuurile să ne ducă la Euro. Echipa naţională trece printr-un moment bun. România nu joacă fotbal urât, iar viitorul selecționer trebuie să continue începutul bun şi să ţină grupul unit”, a declarat Răzvan Raţ, la Fotbal Look, pe Look TV.

Jucătorul lui PAOK a dezvăluit că a discutat cu Victor Pițurcă și acesta i-a explicat motivele pentru care a lăsat „naționala”, dar nu a vrut să dezvăluie detalii legate de convorbirea cu acesta. „Am vorbit cu Piţurcă astăzi. Eu am avut o relaţie foarte bună cu el şi o colaborare din care am învăţat foarte multe. Cred că el a ales cu capul când a decis să plece la Al Ittihad. Piţurcă nu e omul care să fie avid după bani. Cred că nu a fost vorba doar de salariul imens. Au fost mai mulţi factori. El nu duce lipsă de bani”, a mai spus Raţ.

20 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca