Răpire surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO) - LOOKPLUS
Răpire surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

Răpire surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

Răpire înregistrată de camerele video. În imaginile publicate recent de autoritățile din orașul american Philadelphia se vede cum o femeie este târâtă într-o mașină de culoare închisă care apoi demarează în trombă. Poliția a identificat victima și încearcă acum să îi dea de urmă.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat a parcat o mașină gri, apoi a dispărut pentru scurt timp.

După doar câteva minute se vede cum individul atacă o femeie și o târăște spre mașină. Aceasta încearcă din răsputeri să se elibereze, dar nu reușește. Un martor a văzut toată scena și a sunat la poliție. Oamenii legii au găsit la fața locului un telefon mobil și o pereche de ochelari care aparțineau victimei, informează postul de televiziune ABC.

Martorul a povestit că aceasta țipa după ajutor. Femeia din imagini este o tânără în vârstă de 22 de ani pe nume Carlesha Freeland-Gaither, care lucra ca asistentă medicală. Ea lipsește de duminică seara, când ar fi avut loc presupusa răpire, iar poliția încearcă de atunci să îi dea de urmă.

Familia fetei a descris-o ca fiind o persoană liniștită, care nu își petrecea timpul cu persoane suspecte. Autoritățile cred că evenimentul nu are legătură cu traficul de droguri sau alte activități infracționale.

Municipalitatea din Philadelphia oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru oricine poate oferi informații în acest caz.

5 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca