Rapidul a scăpat de depunctare! Giuleștenii vor juca în Liga 1!

Rapidul a scăpat de depunctare! Giuleștenii vor juca în Liga 1!

Rapidul a scăpat de depunctare. FIFA a informat FRF că giuleștenii nu vor fi penalizați din cauza conflictului cu Rhema Obed, jucător care și-a depus memoriu la forul mondial pentru a-și recupera salariile restante.

Clubul din Giulești a achitat, între timp, plata către fotbalistul englez, astfel că FIFA nu a mai fost nevoită să-i depuncteze pe rapidiști. Elevii lui Dan Alexa au promovat cu acte în regulă în Liga 1.

„Luni 30 mai 2016, pe adresa Federaţiei Române de Fotbal a sosit răspunsul final al FIFA în cazul Rhema Obed vs Rapid Bucureşti. În decizia oficială transmisă forului federal, FIFA a comunicat că, în urma analizării documentelor trimise de părţile implicate, sancţiunea de şase puncte aplicată clubului Rapid Bucureşti va fi anulată. Din decizia iniţială, clubul bucureştean a rămas cu amenda de 7.500 de franci elveţieni şi va trebui să achite cheltuieli de judecată de 2.000 de franci elveţieni. Ca urmare a acestei decizii, Rapid Bucureşti a obţinut promovarea în Liga I, în timp ce Dunărea Călăraşi va participa la barajul ocupantelor locurilor 2 din play-off, în care se va duela cu UTA Bătrâna Doamnă”, se anunță pe site-ul FRF.

30 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca