Răduţ, la Dinamo? „Mi-aş dori să-l am la mine în echipă”

Răduţ, la Dinamo? „Mi-aş dori să-l am la mine în echipă”

Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de remiza obţinută de Dinamo pe terenul Pandurilor, în condiţiile în care echipa sa a jucat în inferioritate numerică din minutul 68, după eliminarea lui Romario.

Tehnicianul „câinilor” a ţinut să-l remarce pe Mihai Răduţ, pe care şi-l doreşte la Dinamo. Pe lista lui Rednic se mai află Ioan Hora şi Cristi Săpunaru. „Mă bucur că n-am pierdut, ne mulţumim cu acest punct. Mi-aş dori să am un jucător ca Mihai la mine în echipă. Mai vreau încă doi de la ei”, a dezvăluit Rednic la Look TV.

„Noi, românii, suntem căcăcioşi”

„Puriul” speră să primească un răspuns pozitiv de la TAS privind participarea lui Dinamo în cupele europene. „Este dreptul nostru să jucăm în cupele europene, ni l-am câştigat pe teren. Aşteptăm un răspuns pozitiv de la TAS. Dar aşa suntem noi, românii, căcăcioşi. Când trebuie să luăm o decizie, o trimitem în partea cealaltă, să cheltuim alţi bani. Aşa s-a întâmplat şi cu National Arena”.

„Fanii nu mi-au cerut să pierd cu Astra”

Întrebat dacă fanii i-au cerut să o lase mai moale în meciul cu Astra, Rednic a mărturisit că elevii săi vor face tot posibilul să iasă învingători de pe teren, chiar dacă acest lucru înseamnă ca Steaua să câştige titlul. „Suporterii nu mi-au cerut să pierd cu Astra. Ne-am întâlnit doar de două ori cu fanii, nu ne-au cerut aşa ceva. Ne-au cerut doar să batem Steaua. Noi suntem profesionişti”, a precizat Mircea Rednic.

24 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca