Rădoi şi-a dat demisia! Discursul de adio al stelistului

Rădoi şi-a dat demisia! Discursul de adio al stelistului

Mirel Rădoi şi-a anunţat demisia de la Steaua imediat după eşecul cu AStra, scor 0-1.

„Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat până acum la Steaua, e momentul să ne despărțim. Am avut rugămintea față de staff să rămână în continuare, e prea scurtă perioada până la următoarea partidă, să nu creăm o și mai mare debandadă. Am hotărât să vin și la această partidă tocmai pentru a nu crea probleme, dar decizia, indiferent de ce se întâmpla în această seară, renunțam. Eu vreau să mor pe mâna mea. Jucătorii nu au nicio vină. Eu am adus echipa pe acest loc în clasament. Eu sper ca ei să mă salveze, începând de miercuri să înceapă să câștige”, a declarat Rădoi după jocul cu Astra.

Fostul căpitan al „roş-albaştrilor” nu exclude însă varianta de a ocupa funcţia de preşedinte al campioanei. „Știam că sunt momente grele, că nu avem teren, nu avem bază de antrenament. Am încercat să ajut, dar îmi asum această responsabilitate. E vina mea și trebuie să fiu primul care pleacă. Dacă nu am licență, ce ofertă pot să am? În acest moment o să încerc să-mi aranjez lucrurile în viață. O să îmi continui studiile, vorbim peste şase ani. O să apăr eu Steaua și la TV, și peste tot. Dacă vor mai fi atacați acești băieți, voi fi primul care va ieși să-i apere. Există o șansă să îmbrac costumul, vedem ce va fi. Eu sper ca acești antrenori mari care tot apar la televizor să vină să ajute echipa, să arate cât de mari steliști sunt”, a precizat Rădoi.

29 noiembrie 2015

Un comentariu To “Rădoi şi-a dat demisia! Discursul de adio al stelistului”

  1. Afacere online! In sfarsit, ai gasit o afacere online excelenta, un sistem care te conduce pas cu pas pe drumul bunastarii! Ai acum o afacere online la cheie, pregatita cu tot ceea ce iti trebuie! Ai nevoie doar de calculator si conexiune la internet! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere detalii la adresa de email: iulicrinuta@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca