Rada şi-a impus singur obiectiv la Rapid: „Vreau locurile 1-8” - LOOKPLUS
Rada şi-a impus singur obiectiv la Rapid: „Vreau locurile 1-8”

Rada şi-a impus singur obiectiv la Rapid: „Vreau locurile 1-8”

Marian Rada este veşnica soluţie de avarie pentru Rapid. Tehnicianul de 54 de ani se află la mandatul cu numărul cinci, în postura de antrenor principal al Rapidului.

Cu toate că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare, Rada este optimist şi vrea mai mult. „Noi suntem Rapid şi trebuie să respectăm numele clubului. Această echipă a făcut ceva în fotbalul românesc şi are câteva trofee în vitrină. Mi-am propus locurile 1-8, deşi obiectivul echipei e salvarea de la retrogradare”, a declarat astăzi Marian Rada.

Antrenorul Rapidului a şi discutat cu noii săi elevi şi ştie cum va pune pe picioare echipa. „Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că trebuie să regăsească bucuria de a juca. Fotbalul este un joc şi trebuie făcut cu plăcere, deoarece mai sunt şi plătiţi pentru asta”, a mai spus Rada.

Noul tehnician al Rapidului a mai trecut prin astfel de momente şi a salvat echipa de fiecare dată. „Eu am venit, ca de obicei, într-un moment greu. Sper şi de data aceasta să trec cu bine de situaţia dificilă”, şi-a încheiat discursul Rada.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca