Rada nu înţelege politica "Satanei": "Deac merita să fie la convocat, dar selecţionerul decide"! - LOOKPLUS
Rada nu înţelege politica „Satanei”: „Deac merita să fie la convocat, dar selecţionerul decide”!

Rada nu înţelege politica „Satanei”: „Deac merita să fie la convocat, dar selecţionerul decide”!

Fostul internaţional crede că Deac traversează o perioadă excelentă şi că ar fi trebuit să fie chemat de Piţurcă pentru meciul cu Grecia. Fundaşul CFR-ului spune că a fost luat prin surprindere de schimbările petrecute la marea rivală, „U”, şi regretă plecarea lui Mihai Teja.

Ionuţ Rada le ţine pumnii strânşi tricolorilor înaintea meciului cu Grecia, dar recunoaşte că România va avea o partidă grea la Atena. Fostul internaţional crede că Victor Piţurcă a greşit neconvocându-l pe Ciprian Deac la prima reprezentativă, însă se aşteaptă ca selecţionerul să revină asupra deciziei în vederea următoarelor meciuri oficiale.

„Cu Grecia va fi un meci greu, sperăm să fie un început bun în această nouă campanie. Ei au schimbat antrenorul, au un antrenor bun, experimentat, dar ca orice român sper să facem un rezultat pozitiv acolo. Mi-aş fi dorit ca Deac să fi fost convocat la naţională pentru că a arătat o formă bună nu numai în acest debut de campionat, cât şi în returul campionatului trecut. Din punctul meu de vedere, el merita să fie convocat, dar selecţionerul a decis lotul. Lui nu-i rămâne decât să păstreze această formă şi sunt sigur că va fi convocat”, a spus Rada.

Mesajul lui Rada pentru Teja şi Ogăraru

Ultimele schimbări de la „U” Cluj l-au surprins pe fundaşul CFR-ului, care nu se aştepta ca Mihai Teja să renunţe la contractul său cu gruparea „studenţească”.

„Am auzit de Ogăraru, de venirea sa. Şi pentru mine a fost o surpriză, nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo, dar nu cred că rezultatele de la ”U” au fost asa dezastruoase. Îmi pare rău pentru Mihai Teja, îl ştiu şi cred că a făcut lucruri frumoase la ”U”. Îi doresc baftă acolo unde va merge şi pentru George la fel”, a punctat Ionuţ Rada.

Amicalul cu Şahtior, un antrenament pentru confruntarea cu Astra

Amicalul cu Şahtior, un antrenament pentru confruntarea cu Astracal de mâine dintre CFR Cluj şi Şahtior îi trezeşte amintiri dintre cele mai plăcute acestuia. Ionuţ Rada a făcut parte din echipa „feroviarilor” care reuşea să strângă 10 puncte în grupele Champions League, record încă neegalat de o formaţie din România.

„Ne bucurăm ca vom avea acest amical, din păcate este doar un amical şi nu un joc din Champions League, cum ar fi fost mai frumos, dar ne pregătim pentru meciul cu Şahtior. Este un moment special şi pentru oraş, pentru noi, pentru suporteri. Ne bucurăm că avem parte de un astfel de adversar şi sperăm să fie un antrenament bun pentru meciul cu Astra. Mircea Lucescu este un nume în Europa, este o onoare pentru noi să jucăm impotriva echipei antrenate de el”, a încheiat Rada.

4 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca