Rada, după un meci fără şut pe poartă: „Am pregătit meciul pentru a câştiga” - LOOKPLUS
Rada, după un meci fără şut pe poartă: „Am pregătit meciul pentru a câştiga”

Rada, după un meci fără şut pe poartă: „Am pregătit meciul pentru a câştiga”

Rapidul a smuls un punct din deplasarea de la Concordia Chiajna, după un meci în care elevii lui Marian Rada nu au reuşit să expedieze niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

Remiza l-a nemulţumit pe Marian Rada, noul antrenor al Rapidului, dar acesta a recunoscut că disputa a fost echilibrată. „Pentru un nume ca Rapid, rezultatul nu este mulţumitor. Am pregătit meciul o săptămână pentru a câştiga. Totuşi disputa a fost destul de echilibrată. Ne-au lipsit jucătorii cu pasa decisivă. Emil Dică şi Pancu sunt jucători cu experienţă, care ştiu să trateze astfel de meciuri. Am avut o medie mică de 23 sau 24 de ani şi Rapidul are viitorul asigurat”, a declarat Marian Rada, antrenorul Rapidului, la Look TV.

Rapidul are probleme în atac, iar Marian Rada ştie asta. Tehnicianul giuleştenilor a recunoscut că îl vrea pe Daniel Niculae cât mai repede. „Acest rezultat dezavantajează ambele echipe. Sper să rezolvăm contractul lui Niculae în următoarea perioadă de pregătire. Eu îl vreau pe Săpunaru, dar ştiu că situaţia lui este mai delicată”, a mai spus Rada.

3 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca