Pustai visează departe: „Aici se poate face performanţă” - LOOKPLUS
Pustai visează departe: „Aici se poate face performanţă”

Pustai visează departe: „Aici se poate face performanţă”

Schimbarea de antrenor a produs şocul scontat la ASA Târgu Mureş. Ardelenii au învins CFR-ul, cu toate că au ratat o lovitură de la 11 metri. Noul antrenor al mureşenilor, Cristi Pustai, şi-a felicitat elevii pentru modul în care au trecut peste acel punct de cotitură.

„Doar o echipă puternică poate să treacă peste şocul ratării unui penalty şi mai ales împotriva unei echipe ca CFR. Asta îmi dă speranţă că aici se poate face performanţă”, a declarat Cristi Pustai, la Look TV.

Tehnicianul echipei ASA Târgu Mureş a dezvăluit că a discutat cu foştii jucători ai CFR-ului şi i-a avertizat să nu treacă peste limite, în dorinţa de a demostra prea mult. „Am jucat împotriva celei mai bune echipe din Ardeal, o formaţie care se bate la titlu. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că au avut rezultate bune la CFR şi au plecat pe uşa din faţă de acolo, iar motivaţia lor nu trebuie să depăşească limitele fair-play-ului”, a mai spus Pustai.

Antrenorul mureşenilor a vorbit şi despre reuşita lui N’Doye şi despre reacţia senegalezului de după meci. „E un gol frumos care ne-a adus liniştea. Golul e evenimentul suprem în fotbal, dar îl înţeleg pe Ousmane că îşi adaugă adjective după o astfel de reuşită”, a conchis Cristi Pustai.

6 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca