Pustai contraatacă: ”N'Doye l-a evitat pe Keșeru, Latovlevici avea deja probleme” - LOOKPLUS
Pustai contraatacă: ”N’Doye l-a evitat pe Keșeru, Latovlevici avea deja probleme”

Pustai contraatacă: ”N’Doye l-a evitat pe Keșeru, Latovlevici avea deja probleme”

Cristi Pustai crede că scandalul izbucnit după meciul cu Steaua a fost întreținut artificial de faptul că trupa lui Costel Gâlcă e cea mai iubită echipă din România.

Antrenorul celor de la ASA Târgu Mureș s-a arătat deranjat de amploarea luată de scandal și spune că, în realitate, jocul prestat de echipa sa nu a fost peste limita regulamentului. Cristi Pustai susține că, de fapt, Latovlevici a ieșit afară din cauza unei recidive și nu ca urmare a faptului că ar fi suferit din cauza unei intrări violente. În același timp, Pustai a făcut referire și la o altă fază incriminată de steliști, cea petrecută în minutul 19, când N’Doye l-a călcat pe cap pe Claudiu Keșeru.

”Am mai vizionat întreg meciul nu doar fazele importante, am ascultat și comentariul la fața locului și pot să spun că în timpul jocului nu mi s-a părut nimic ieșit din comun, dacă scoatem din context acea fază a lui Mureșan. În rest, accidentarea lui Keșeru… practic Ousmane l-a evitat, ne mai putem uita încă o dată. Iar Latovlevici cred că avea probleme și a fost o recidivă. În rest, un 11 metri este dat sau nu este dat, sunt probleme care se pot discuta multă vreme. Eu cred că a fost prea mult cât s-a discutat și am pierdut din vedere că meciul a fost foarte frumos”, a spus Pustai.

Acesta a lăsat de înțeles că discuțiile au luat amploare doar pentru că Steaua e echipa din România cu cei mai mulți fani. ”Nu vreau sub nicio formă să scuz un anumit gest, dar cred că de aici și până la a face atâta caz e distanță lungă și nu mai vreau să vorbesc despre asta. Și așa am avut destule mesaje „frumoase” pe rețelele de socializare. Steaua e cea mai iubită, dar deocamdată noi am câștigat și trebuie să ne vedem de joc”, a adăugat Pustai.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca