Prunea vrea la Craiova: „Părinții mei sunt olteni, acolo m-am simțit cel mai fotbalist” - LOOKPLUS
Prunea vrea la Craiova: „Părinții mei sunt olteni, acolo m-am simțit cel mai fotbalist”

Prunea vrea la Craiova: „Părinții mei sunt olteni, acolo m-am simțit cel mai fotbalist”

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a comentat zvonurile potrivit cărora ar urma să părăsească gruparea moldoveană pentru a semna cu CS U Craiova. Fostul portar și-a dezvăluit sentimentele pentru echipa olteană și spune că este pregătit să facă pasul.

„Pentru mine, Universitatea Craiova nu poate fi o rivală. Este clubul unde am câștigat ultimul event, acolo m-am simțit cel mai fotbalist. Ar fi o cinste să se gândească cineva la mine, dar eu sunt președinte la Iași și merg mai departe. Poate nu e bine să stai prea mult într-un loc, lumea se satură de tine, sunt de trei ani aici, nu știu dacă munca mea a fost una foarte proastă, dar totul a fost pentru club și pentru oraș. Nu stau legat cu lanțurile de scaun, dacă se va hotărî ca eu să plec, nu e nicio problemă”, a spus Prunea, într-un interviu acordat pentru Look TV.

Oficialul ieșenilor a vorbit și despre problemele financiare ale clubului, pe care le consideră fără precedent, cel puțin în ultimii trei ani, de când el este președinte: „Este o situație delicată, problema financiară este cum nu a fost niciodată, avem trei luni datorii la jucători, patru-cinci luni la chiriile unde stau aceștia. Ei sunt jucători profesioniști, cu personalitate, nu sunt mercenari, vin de la sute de kilometri să joace aici și trebuie plătiți”.

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca