Protasov nu a adus norocul cu el la Astra. A debutat cu o remiză (VIDEO) - LOOKPLUS
Protasov nu a adus norocul cu el la Astra. A debutat cu o remiză (VIDEO)

Protasov nu a adus norocul cu el la Astra. A debutat cu o remiză (VIDEO)

Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I. Ambele goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

Medieşenii au început bine disputa de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, şi au ratat prima ocazie de gol prin Tahar. L-a pus la grea încercare pe Silviu Lung jr, dar goal-keeperul vicecampionilor a fost la post. Tot medieşenii au fost mai periculoşi şi spre finalul reprizei. Alex Curtean a executat magistral o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, dar mingea a izbit vinclul porţii adverse. Astra Giurgiu a încheiat prima parte fară niciun şut pe spaţiul porţii apărate de Buchta.

La primul meci în postura de antrenor al giurgiuvenilor, Oleg Protasov nu a reuşit să îşi motiveze suficient elevii la pauză. Medieşenii au continuat să insiste şi în cele din urmă au reuşit să deschidă scorul. Llullaku a fost faultat în careu de Pliatsikas, iar Adrian Comănescu a dictat lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat, cu siguranţă, de Ciprian Petre. Imediat după ce au deschis scorul, medieşenii s-au retras în defensivă şi le-au permis oaspeţilor să reintre în joc. Astra a egalat în minutul 70, tot din penalty. Cristea a făcut henţ în careu, iar Enache a înscris de la punctul cu var. Doar două minute mai târziu, oaspeţii au fost la câţiva centimetri de al doilea gol. Florescu a şutat violent de la zece metri, dar bara transversală l-a salvat pe Buchta. Astra a ajuns la 20 de puncte şi a egalat Petrolul în clasament.

19 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca