Protasov a venit cu planuri mari la Astra. Ce a spus la prezentarea oficială - LOOKPLUS
Protasov a venit cu planuri mari la Astra. Ce a spus la prezentarea oficială

Protasov a venit cu planuri mari la Astra. Ce a spus la prezentarea oficială

Oleg Protasov a fost prezentat oficial de Astra, unde îl înlocuiește pe Daniel Isăilă. Fostul antrenor al Stelei promite să vină cu un suflu nou și să readucă echipa în lupta pentru titlu.

Ucraineanul a semnat cu Astra un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire, și este pus pe fapte mari. Tehnicianul, care a mai antrenat în România pe Steaua, a dezvăluit că s-a înțeles repede cu șefii grupării giurgiuvene și a spus că speră într-o clasare pe una dintre primele poziții.

”Sunt mulţumit că am găsit la Giurgiu o echipă bună, nivelul e foarte sus. Îmi place să iau lucrurile de foarte sus, mă pliez pe acest lucru, așa că am așteptări mari. Am acceptat oferta repede, iar în câteva ore s-a rezolvat tot ce ținea de asta. Obiectivul meu e să-mi cunosc cât mai repede jucătorii, apoi vreau să terminăm cât mai sus”, au fost primele cuvinte ale noului antrenor al Astrei, la prezentarea sa oficială.

Ce spune Dinu Gheorghe

Președintele ”astralilor”, Dinu Gheorghe, a explicat că l-a ales pe Protasov datorită prestației avute de acesta la Steaua. ”L-am ales pe Protasov pentru că e un antrenor foarte bun, care a făcut treabă bună peste tot. Îl știam din perioada în care a antrenat Steaua, a avut o prestație excelentă la ei, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care am mers pe mâna lui. Cred și sper că va face treabă bună și la Astra”, a completat oficialul trupei din Giurgiu.

În vârstă de 50 de ani, Oleg Protasov a mai antrenat în România în 2005. Atunci, ucraineanul a pregătit Steaua, însă doar o jumătate de sezon, în turul ediției de campionat 2005-2006. Pe lângă Steaua, Protasov a mai antrenat de-a lungul timpului pe Olympiakos Pireu, AEL Limassol, Dnepr Dnepropetrovsk, Kuban Krasnodar, Iraklis Salonic, FC Rostov, FC Astana şi Dinamo Minsk.

10 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca