Prostituata lui Ribery și Benzema a lăsat gurile căscate la Paris (VIDEO) - LOOKPLUS
Prostituata lui Ribery și Benzema a lăsat gurile căscate la Paris (VIDEO)

Prostituata lui Ribery și Benzema a lăsat gurile căscate la Paris (VIDEO)

Zahia Dehar, fosta prostituată cunoscută pentru faptul că la numai 16 ani a întreținut relații sexuale cu fotbaliști precum Karim Benzema și Franck Ribery, a apărut la un eveniment de gală, la Paris, unde a atras atenția întregii asistențe.

Zahia Dehar este o algeriancă devenită celebră după un scandal sexual izbucnit în 2008, pe când avea numai 16 ani. La vremea respectivă, a fost plătită de nume grele, precum Karim Benzema și Franck Ribery, pentru a oferi plăceri. Investigația a început în 2010, iar jucătorul lui Real Madrid a și fost exclus din naționala Franței de selecționerul de la vremea respectivă, Raymond Domenech. Mai apoi, cei doi au scăpat nepedepsiți, invocând motivul că nu erau la curent cu faptul că Zahia este minoră.

Ulterior, algerianca a renunțat să se mai prostitueze și în 2011 a avut mai multe proiecte legate de modelling, iar apoi, după asocieri cu numele lui Karl Lagerfield şi alte personaje arhicunoscute din lumea modei, şi-a lansat prima colecţie de lenjerie intimă. Pe 23 ianuarie, Zahia a prezentat din nou lenjerie haute-couture pentru primăvară/vară 2013 la Palais de Tokyo din Paris, fosta prostituată apărând pe catwalk la finalul spectacolului. De curând, aceasta a fost prezentă la un nou eveniment de modă în capitala Franței, unde a atras atenția tuturor cu o rochie atât de strânsă pe corp, încât se chinuia să urce scările care duceau spre sala unde algerianca avea o nouă prezentare.

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca