Promit spectacol! ASA - Astra este în direct pe Look PLUS, la ora 18.00 - LOOKPLUS
Promit spectacol! ASA – Astra este în direct pe Look PLUS, la ora 18.00

Promit spectacol! ASA – Astra este în direct pe Look PLUS, la ora 18.00

ASA Târgu Mureş se află la egalitate de puncte cu Astra, 26, dar ardelenii joacă pe teren propriu, unde au câştigat ultimele şase meciuri.

Cristi Pustai a continuat forma bună a mureşenilor din primele etape şi se apropie tot mai mult de podiumul Ligii 1. ASA ocupă locul 5 în clasament, la 5 puncte de poziţia a 3-a, ocupată de Petrolul. „Lupii” i-au cauzat runda precedentă prima înfrângere lui Cristi Pustai pe banca lui ASA. Petrolul s-a impus cu scorul de 2-0 pe „Ilie Oană”.

„Jocul cu Astra este foarte important pentru noi. Trebuie să ne păstrăm poziţia bună din clasament şi evoluţiile de pe teren propriu. Am trecut peste insuccesul de la Ploieşti, cu Petrolul, şi vom redeveni o echipă puternică”, a declarat Cristi Pustai înaintea acestei partide.

Astra a obţinut prima victorie din istorie în cupele europene, joi, cu Dinamo Zagreb, scor 1-0. Vicecampionii par să-şi fi revenit sub comanda lui Oleg Protasov. Ucraineanul a obţinut o victorie şi patru remize de când a preluat banca tehnică a „dracilor verzi”, iar un succes cu ASA ar confirma revenirea de formă a vicecampionilor. Astra se află pe locul 4 în Liga 1.

30 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca