Probleme pentru Gâlcă. Adi Popa nu face deplasarea la Kiev - LOOKPLUS
Probleme pentru Gâlcă. Adi Popa nu face deplasarea la Kiev

Probleme pentru Gâlcă. Adi Popa nu face deplasarea la Kiev

Costel Gâlcă are bătăi de cap înaintea disputei cu Dinamo Kiev, din Europa League. Adi Popa nici nu va face deplasarea la Kiev din pricina unei entorse, iar Tănase abia a revenit după o accidentare mai veche.

Cu toate că linia de mijloc este afectată puternic de lipsa celor doi, Mihai Stoichiţă crede că Gâlcă are în lot suficiente soluţii. „Steaua nu duce lipsă de jucători acolo. Este Chipciu sau Stanciu cu care poţi jongla în flancuri. Mai e şi Sânmărtean care poate evolua în partea stângă, dar ca utilitate, Adi Popa este important într-un meci de uzură. Nu cred că Steaua va domina tot meciul deoarece şi Dinamo Kiev are jucători de valoare”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Fanatik Show, pe Look TV.

Fostul antrenor al Stelei crede că cea mai mare problemă pe care o va avea Costel Gâlcă la Kiev va fi apărarea. „Costel poate improviza cu Pârvulescu sau Latovlevici. Sunt soluţii, dar Popa ar fi fost util din punct de vedere al efortului. El e foarte combativ. Îl bagi în priză şi îşi face treaba. Totuşi, problema Stelei la Kiev va fi apărarea. Dinamo dezvoltă un fotbal ofensiv pe flancuri, iar aici Steaua scârţâie”, a mai spus Stoichiţă.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca