Probabil cele mai scumpe sutiene din lume. Cine le produce și cât valorează (VIDEO) - LOOKPLUS
Probabil cele mai scumpe sutiene din lume. Cine le produce și cât valorează (VIDEO)

Probabil cele mai scumpe sutiene din lume. Cine le produce și cât valorează (VIDEO)

Care este prețul cel mai mare pe care l-ați plăti pentru un set de lenjerie intimă? Dacă vă simțiți generoși, aflați că puteți cumpăra două modele speciale la modestul preț de 2 milioane de dolari fiecare. Dacă vreți să știți pe ce dați banii, vă spun că sutienele sunt împodobite cu sute de diamante, rubine și safire.

Cunoscuta firmă americană Victoria’s Secret a dezvăluit o parte din surpriza show-ului din acest an. Mai exact, la finalul defilării tradiționale de sărbători, publicul va putea admira nu unul, ci două sutiene-fantezie.

Așa cum ne-am obișnuit deja, aceste piese sunt acoperite cu pietre prețioase. Cele două modele care vor purta costumațiile sunt Alessandra Ambrosio și Adriana Lima.

Peste 16.000 de diamante, rubine, safire au fost folosite de renumitul bijutier Mouawad pentru cele două sutiene Dream Angels Fantasy. În total a fost nevoie de aproape 2.800 de ore de muncă pentru cele două comori.

Impresionantul show Victoria’s Secret va fi difuzat de o televiziune americană pe data de 9 decembrie. Deocamdată nu a fost anunțat artistul care va concerta în timp ce modelele defilează în lenjerie intimă și accessorii impresionante.

Anii trecuți pe scenă au urcat Seal, Justin Bieber, Rihanna și Taylor Swift.

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca