Președintele Botoșaniului a dezvăluit ce buget are revelația Ligii 1: ”Ne descurcăm din 2,6 milioane de euro” - LOOKPLUS
Președintele Botoșaniului a dezvăluit ce buget are revelația Ligii 1: ”Ne descurcăm din 2,6 milioane de euro”

Președintele Botoșaniului a dezvăluit ce buget are revelația Ligii 1: ”Ne descurcăm din 2,6 milioane de euro”

Cornel Șfaițer și partenerul său, Viorel Iftimie, au pus Botoșaniul pe harta Ligii 1, după ce mica echipă moldavă a învins Astra și Dinamo.

FC Botoșani a încheiat sezonul trecut pe locul 8, deși înaintea începerii campionatului era privită ca o candidată serioasă la retrogradare. Șefii clubului moldovean sunt acum puși pe fapte mari, iar victoriile obținute cu Astra (1-0) și Dinamo (3-2) par să confirme că ambițiile lor nu sunt deșarte. Urmează Steaua, amenință președintele Cornel Șfaițer. Acesta s-a declarat dinamovist, însă acest amănunt nu l-a împiedicat să le administreze ”câinilor” prima înfrângere din acest sezon.

”Am fost dinamovist, sunt de mic, chiar mergeam la meciurile lor cu Steaua, nu le ratam. Am fost dinamovist, dar am dorit enorm să bat Dinamo și am reușit! A fost o seară de neuitat, cea mai frumoasă de la promovare. Acum, visul meu e acum să batem Steaua. Am declarat că pot și să mă las de fotbal dacă batem Dinamo și Steaua”, a spus Șfaițer, la emisiunea Fanatik Show, pe Look TV.

Președintele moldovenilor a dezvăluit și bugetul echipei sale din acest sezon, dar și ce prime aveau fotbaliștii săi. ”Avem un buget de 2,6 milioane de euro brut. Aici intră și drepturile de televizare. Am luat prima tranță de 933.000 de euro, mai avem de luat până la 1,865 milioane de euro. Noi, eu și cu Iftimie, punem cam 500.000 de euro. Salariile sunt până în 5.000 de euro, cel mult. Jucătorii luau până acum 330 de euro pentru egal și 1.000 de euro pentru victorie, dar tot atât le dăm și acum”, a mai afirmat Șfaițer.

23 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca