Prepeliță: "Oriunde mergem, fanii ne împing spre victorie" - LOOKPLUS
Prepeliță: „Oriunde mergem, fanii ne împing spre victorie”

Prepeliță: „Oriunde mergem, fanii ne împing spre victorie”

Andrei Prepeliță a comentat succesul Stelei pe terenul Chiajnei (1-0). Singurul gol al partidei a fost marcat de Cristi Tănase, în minutul 43.

„Ne așteptam să avem un meci greu, în ultimul timp Chiajna a avut rezultate bune, și-a îmbunătățit jocul. Noi am venit după o deplasare foarte grea, din Portugalia, dar ne-am adaptat condițiilor jocului și e bine că am câștigat cele trei puncte. Tănase își face treaba foarte bine, cu toții l-am felicitat pentru golul marcat. Contează foarte mult că ne-am distanțat în clasament. Vine o perioadă de întrerupere, după care urmează 3 etape, pe care trebuie să le câștigăm, să ne mărim avansul și să luăm campionatul. Majoritatea suporterilor au ținut cu noi în această seară, dar ne-am obișnuit. Oriunde mergem, fanii ne încurajează și ne poartă spre victorie”, a declarat Prepeliță la Look TV.

Steliștii au fost urmăriți din tribune chiar de Anghel Iordănescu, noul selecționer al României. „Noi dăm totul pentru echipa noastră, convocările dacă vin, ne bucură. Vom vedea câți vom fi convocați la națională. Domnul Iordănescu ne-a urmărit și la meciuri și la antrenamente”, a precizat mijlocașul campioanei.

9 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca