Premieră în România. Clujenii au primul ghid care îi ajută în tranzacțiile imobiliare (VIDEO) - LOOKPLUS
Premieră în România. Clujenii au primul ghid care îi ajută în tranzacțiile imobiliare (VIDEO)

Premieră în România. Clujenii au primul ghid care îi ajută în tranzacțiile imobiliare (VIDEO)

Specialiștii în imobiliare vin în ajutorul clujenilor care doresc să vândă sau să cumpere un apartament. Începând de astăzi, aceștia au la dispoziție un ghid al tranzacțiilor imobiliare, primul de acest fel din România.

Ghidul este destinat celor care caută să vândă sau cumpere o locuință, dar nu au o viziune de ansamblu a ofertelor de pe piață.

Ghidul se bazează pe tranzacțiile imobiliare realizate în ultimele 6 luni ale anului trecut. Deocamdată Cluj-Napoca este primul oraș care are un astfel de instrument, însă inițiatorii lui își doresc să îl extindă și în alte orașe, pentru ca piața imobiliară să devină mai transparentă.

Ghidul arată care sunt zonele din Cluj cele mai căutate de clienți, dar și unde sunt prețurile cele mai bune. Calea Dorobanților din Cluj-Napoca este strada pe care s-au vândut cele mai multe apartamente, dar și strada cu cele mai valoroase tranzacții.

În ceea ce privește modul în care s-au făcut tranzacțiile, românii continuă să nu aibă încredere în bănci. 74% dintre tranzacții s-au încheiat cu banii jos.

Ghidul este un proiect-pilot care aparține Asociației Naționale a Evaluatorilor Atorizați din România și a fost realizat în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca.

 

29 septembrie 2014

Un comentariu To “Premieră în România. Clujenii au primul ghid care îi ajută în tranzacțiile imobiliare (VIDEO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca