Posibila demitere nu îl sperie pe Dulca: „Nu e nimic adevărat, doar zvonuri” - LOOKPLUS
on hide">
Posibila demitere nu îl sperie pe Dulca: „Nu e nimic adevărat, doar zvonuri”

Posibila demitere nu îl sperie pe Dulca: „Nu e nimic adevărat, doar zvonuri”

Gaz Metan Mediaş a înregistrat a treia remiză consecutivă, scor 1-1, în partida cu Universitatea Cluj. Medieşenii au condus de fiecare dată, în ultimele trei etape, dar au fost egalaţi pe final, iar acest lucru îl nemulţumeşte pe Cristi Dulca.

„Sunt supărat că nu am reuşit să câştigăm. Nu suntem într-o situaţie prea fericită şi cred că am avut un penalty clar la Roman. Meciul a avut două reprize diferite. Am făcut 45 de minute bune, am şi marcat, dar în partea a doua ne-am retras inexplicabil. Universitatea putea câştiga la ce ocazii a avut în repriza a doua”, a declarat Cristi Dulca, la Look TV.

Tehnicianul medieşenilor a infirmat informaţiile care speculează că Ioan Ovidiu Sabău ar urmă să preia echipa în următoarea perioadă. „Chiar astăzi am vorbit cu domnul Horoba şi cred că nu este nimic adevărat în aceste zvonuri. Nu văd de ce s-ar vehicula schimbarea de antrenor. Ultimele rezultate nu mă mulţumesc, dar ştiu ce se munceşte aici la Mediaş. Oricum aceste zvonuri nu mă sperie”, a mai afirmat Cristi Dulca.

1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca