Pompiliu Popescu a răbufnit! Acuze grave la adresa lui Burleanu: „Îi cer demisia!”

Pompiliu Popescu a răbufnit! Acuze grave la adresa lui Burleanu: „Îi cer demisia!”

Dat afară de la naţională, Pompiliu Popescu a izbucnit la adresa FRF. Medicul i-a făcut praf pe Burleanu şi Iordănescu.

„Iordănescu a pactizat cu noua conducere FRF, a capitulat în totalitate în fața cuplului Burleanu-Bodescu, care mai au doar un an și ceva de mandat. Burleanu și Bodescu apăreau la cantonamente doar când erau camerele de luat vederi, ca să își facă în continuare imagine. Nu i-am auzit niciodată să fie interesați de o problemă medicală într-o discuție directă cu mine”, a răbufnit Popescu, conform gsp.ro.

„Îi cer public demisia lui Burleanu!”

Acesta a continuat cu acuzele: „Mai mult, când Raț și Sânmărtean au venit accidentați, i-au trimis la vraciul Mariana fără ca eu să știu. Din păcate, niciunul nu a putut juca. Iordănescu m-a umilit în ultimul cantonament, într-un fel fără margini, a încercat să mă depersonalizeze, țipa și îmi cerea explicații pe un ton ridicat chiar în fața jucătorilor, și-au dat seama până și băieții că orice discuție cu el devenise aproape imposibilă, pentru că dorea să își arate în permanență dominația față de staff și de jucători. Burleanu și Bodescu conduc în stil securistic, nici nu cunosc bine jucătorii și se simt handicapați și vulnerabili în fața lor. I-am respectat până la un punct, dar am văzut în timp că nu mi se întoarce acest respect și mi-am dat seama cu cine am de-a face. Îi cer public demisia lui Burleanu și mă întreb dacă FIFA știe că avem o federație politică la București!”.

„Practică intimidarea, presiunea și șantajul”

Popescu nu regretă că a fost dat afară după 25 de ani în care a fost medicul echipei naţionale. „Nu îmi pare rău că nu voi merge la EURO, cu acești securiști nu se mai putea lucra, fiindcă ei practică intimidarea, presiunea și șantajul. Aveau nevoie ca de la masori să le parvină informații din interiorul lotului și din această cauză i-au dat afară, fiindcă niciunul dintre ei nu a marșat la sugestiile venite din partea FRF! Sunt ultraprofesioniști, devotați doar muncii lor și intereselor jucătorilor, dar au fost călcați în picioare și le-au fost diminuați dramatic primele de calificare”, a precizat medicul pentru sursa citată.

„Ar fi imposibilă o coabitare Lucescu-Burleanu”

Pompiliu Popescu a vorbit şi despre şansele ca Olăroiu sau Mircea Lucescu să preia naţionala după plecarea lui Iordănescu. „E imposibil ca personalități puternice și antrenori de valoare precum Lucescu, Olăroiu, Dan Petrescu sau Boloni să vină la lot după EURO! Pur și simplu, ar fi imposibilă o coabitare Lucescu-Burleanu. O asemenea valoare nu trebuie compromisă prin a fi pusă lângă actualul președinte FRF cu maniere securistice. El doar căpușează munca profesioniștilor în fotbal”, a încheiat Popescu.

11 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca