Ploaie de goluri la Cluj! CFR a dat de pământ cu FC Botoşani. Umilinţă supremă pentru Grozavu!

Ploaie de goluri la Cluj! CFR a dat de pământ cu FC Botoşani. Umilinţă supremă pentru Grozavu!

CFR s-a distrat cu FC Botoşani, echipă care a încasat o căruţă de goluri de la clujeni: 6!

Bud a deschis balul, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Nouvier (’15). Atacantul băimărean a bifat „dubla” cu un şut violent, de la 6 metri (’26). Ruiz nu s-a lăsat nici el mai prejos. Spaniolul a marcat şi el două goluri în doar două minute (’45+1, ’45+3)! Prima dată a înscris cu un şut superb, de la limita careului de 16 metri, iar a doua oară a trimis din întoarcere, la colţul scurt.

„Feroviarii” nu şi-au potolit însă setea de goluri. Nouvier şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a reluat, cu latul, în plasă mingea centrată în faţa porţii de Ruiz (’53). Lopez a vrut cu orice preţ să înscrie şi el. Golgheterul clujenilor a reluat imparabil cu capul, din doar câţiva metri (’69). Camora a fost şi el aproape de gol, dar Iliev a reuşit să respingă şutul trimis de fundaşul gazdelor (’71).

Oaspeţii au fost aproape de golul de onoare, prin Carralero, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă (’79). S-a terminat 6-0 pentru CFR, care a urcat pe locul secund în play-out, cu 26 de puncte.

16 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca