Pleacă Hagi de la Viitorul? Ce oferte tentante a primit

Pleacă Hagi de la Viitorul? Ce oferte tentante a primit

Gică Hagi a urmărit din lojă meciul pierdut de Viitorul în faţa Pandurilor, scor 0-2. „Regele” ia în calcul să antreneze în străinătate după încheierea campionatului în România.

Hagi a primit o ofertă de nerefuzat de la Rubin Kazan. „Gică a decis să stea în tribună, să urmărească echipa de sus, să vadă cu mai puțină presiune și stres cum e așezată echipa. Așa speră să poată decide mai bine la finalul sezonului cine merită și cine nu să continue la Viitorul. Există în continuare oferte extrem de interesante pentru el. Există discuții avansate pentru a prelua alt club. Eu știu foarte clar că a rămas în picioare oferta de la Rubin Kazan, dar are și o propunere bună din Turcia. Pentru el ar fi un pas important să conducă o echipă la un club cu buget mult peste ceea ce e la Viitorul”, a declarat Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, al Look TV.

„Nu e treaba voastră!”

Întrebat dacă pleacă de la Viitorul, Hagi a avut un răspuns persiflator: „Nu e treaba voastră!”. „Regele” a părut extrem de afectat de parcursul echipei sale în play-off. „Voi sta în tribună la următoarele meciuri. Se vede mai bine acolo. Am ajuns într-o situaţie umilitoare. Trebuie să formăm din nou o echipă frumoasă. Din păcate, ne-au îngheţat picioarele şi mintea. E greu. Mergem înainte, mai sunt trei etape. Gândim un proiect pentru anul viitor”, a subliniat Hagi la Look TV.

18 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca