Pleacă Hagi de la Viitorul? Anunțul lui Gică Popescu

Pleacă Hagi de la Viitorul? Anunțul lui Gică Popescu

Gică Hagi are parte de un sezon de excepție. Viitorul e lider în Liga 1 și are șanse mari să cucerească titlul, în timp ce echipa U19 a clubului constănțean joacă în optimile UEFA Youth League.

Gică Popescu e convins că „Regele” va renunța la banca Viitorului dacă va primi o ofertă interesantă. În opinia „Baciului”, Hagi vrea să demonstreze că performanțele din România nu sunt întâmplătoare.

„Gică a avut foarte multe oferte, de la cluburi importante, pe bani foarte mulți. A dorit să continue proiectul de la Viitorul, însă sunt convins că la un moment dat va face pasul spre o echipă dintr-un campionat mai important pentru a proba ce a demonstrat și în Liga 1. Sunt convins că nu va duce lipsă de oferte. Dacă va veni un proiect interesant, va spune da și va merge în altă parte”, a declarat Gica Popescu la Sport.ro.

în vara lui 2016, Hagi a fost foarte aproape de o mutare în Rusia, la Rubin Kazan, care i-a propus un salariu anual de 4 milioane de euro, plus 50.000 de euro pe lună pentru Academia Hagi, cu care ar fi urmat o colaborare foarte apropiată. „Regele” a preferat să rămână pe banca Viitorului, echipă cu care și-a propus să câștige titlul în Liga 1, în acest sezon.

20 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca