Pițurcă dă cărțile pe față: "Nu mă simt dorit 100% la națională, dar nu voi pleca" - LOOKPLUS
Pițurcă dă cărțile pe față: „Nu mă simt dorit 100% la națională, dar nu voi pleca”

Pițurcă dă cărțile pe față: „Nu mă simt dorit 100% la națională, dar nu voi pleca”

Pițurcă și-ar fi dorit să ajungă la Al Ittihad, dar clauza de reziliere a contractului cu FRF, în valoare de 700.000 de euro, l-a determinat să continue pe banca României. Selecționerul a dat de înțeles însă că ar putea pleca de la națională dacă va primi o ofertă mult mai avantajoasă.

„V-am spus că şansele să plec sunt sub 1%, pentru că nu discutasem cu nimeni de la Al Ittihad. Marţi am avut o întâlnire de două ore cu arabii. A rămas ca oamenii din conducerea clubului să decidă dacă sunt de acord cu pretenţiile mele, dar nu s-a întâmplat acest lucru, iar aseară am luat decizia să rămân la naţională. Nu mi-am dorit neapărat să plec. Dacă cei de la Al Ittihad ar fi acceptat condiţiile mele, sigur aş fi plecat. Vine un moment când trebuie să faci şi acest pas”, a dezvăluit Pițurcă.

„Satana” a explicat și de ce au picat negocierile cu Al Ittihad. „M-am înţeles cu preşedintele FRF să plătesc 50% din acea clauză, adică 700-750.000 de euro. Vreau să le mulţumesc celor de la Al Ittihad că m-au dorit şi m-au dorit foarte mult, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În momentul în care am plecat de acasă am primit un telefon şi mi s-a zis că sunt gata să plătească şi clauza, dar era prea târziu. Luasem deja o hotărâre. Cei 700.000 de euro îi plăteam eu, nu clubul”, a subliniat selecționerul, care a lăsat de înțeles că ar putea totuși pleca de la cârma naționalei: „Dacă vine o ofertă de nerefuzat după următoarele două meciuri, vom vedea ce se va întâmpla”.

„Am gonit suporterii de la stadion pentru că nu mai există echipe bune”

Telenovela plecării sale i-a lăsat un gust amar lui Pițurcă. „Nu mă simt dorit 100% la Federaţie, după tot ce s-a întâmplat cu contractul meu care a apărut în presă. E şi normal să nu plec, ţinând cont că suntem la începutul preliminariilor. Rămânerea mea a depins foarte mult şi de victoria cu Grecia”, a precizat selecționerul. „Fotbalul românesc este în faliment. Multe echipe îşi duc traiul de pe o zi pe alta, inclusiv FRF, care intră uşor, uşor în colaps financiar. Nu există club în România care să nu aibă probleme. Am gonit suporterii de la stadion pentru că nu mai există echipe bune”, a tras un semnal de alarmă Piți.

11 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca