Piţurcă: „Au fost eroi. Nu a fost vorba de nicio răzbunare” - LOOKPLUS
Piţurcă: „Au fost eroi. Nu a fost vorba de nicio răzbunare”

Piţurcă: „Au fost eroi. Nu a fost vorba de nicio răzbunare”

Selecţionerul Victor Piţurcă şi-a ridicat jucătorii în slăvi după victoria de la Pireu. „Un joc tactic excelent. Îi putem numi eroi”, a fost concluzia lui „Piţi”.

„Mă gândeam şi la varianta în care pierdem, dar am crezut până la capăt că putem câştiga . Am jucat perfect tactic şi sacrificiul a fost dus la extrem. Au fost eroi în seara asta. Îi putem numi aşa pe jucători”, a spus Victor Piţurcă.

Cartonaşul roşu pe care l-a încasat Marica a contat foarte mult în economia jocului, în opinia selecţionerului, care totuşi a mizat pe oboseala grecilor, după un efort suplimentar depus de aceştia la Campionatul Mondial din Brazilia.

„O primă repriză echilibrată, cu un plus de partea noastră. Am marcat şi ne-am creat alte ocazii de a înscrie. După ce Marica a luat roşu a fost foarte greu pentru jucătorii din teren, dar tocmai de aceea este mai mare bucuria. Ştiam că grecii vor avea probleme, pentru că au făcut efort mare în Brazilia la Campionatul Mondial şi au avut 4-5 jucători care nu evoluează la echipele lor de club. Acesta a fost avantajul nostru. Nu e o răzbunare şi nu s-a pus problema aşa. Băieţii au realizat ce ar însemna o victorie la Atena şi au fost foarte receptivi, au fost foarte concentraţi şi s-a văzut asta”, a mai spus acesta.

8 septembrie 2014

Un comentariu To “Piţurcă: „Au fost eroi. Nu a fost vorba de nicio răzbunare””

  1. Sick of pumpkin soup yet? ;-)The grey days do get a bit drarey (although we seem to keep so busy that I often don’t notice them too much) but just remember that somewhere along the line there’s bound to be some of those great clear blue skies, wonderful sunny Chch days!Still thinking of you getting settled back in it’s such a big transition for you. Not so much the physical stuff, but all the emotional & mental aspects to the adjustment.When you feel like doing some of that just popping in for a visit, feel free!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca