Piţurcă a găsit vinovaţii pentru egalul cu Ungaria. De ce l-a schimbat pe Sânmărtean - LOOKPLUS
Piţurcă a găsit vinovaţii pentru egalul cu Ungaria. De ce l-a schimbat pe Sânmărtean

Piţurcă a găsit vinovaţii pentru egalul cu Ungaria. De ce l-a schimbat pe Sânmărtean

România nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu în faţa Ungariei, scor 1-1. Victor Piţurcă ştie care au fost factorii care au condus la rezultatul final. În opinia selecţionerului, şi arbitrul William Collum a contribuit la egalul obţinut de maghiari pe Arena Naţională.

„Am avut meciul în mână, am controlat jocul în marea parte a partidei. Era aproape obligatoriu să marcăm al doilea gol pentru a nu mai avea emoţii. Am luat un gol după un faul inexistent. Asta e viaţa! Era să primim şi cel de-al doilea gol. Nu ne dezavantajează prea mult, dar în momentul ăsta ne-am complicat viaţa. O victorie era de aur în această seară. Sper să pregătim meciul cu Finlanda foarte bine şi să câştigăm”, a declarat Piţurcă la TVR.

Selecţionerul a explicat şi de ce l-a scos de pe teren pe Sânmărtean, cel mai bun jucător al României. „Sânmărtean a simţit dureri la coapsa piciorului stâng, sper să nu aibă ceva mai grav. Meciul a început prost pentru noi, după accidentarea lui Goian. Noi am jucat normal, aşa cum jucăm noi. Când eşti egalat pe finalul meciului e o dramă, sper să nu exagerez. Şi noi am egalat în minutul 93 la ei, asta e! Face parte din fotbal”, a precizat Piţurcă.

Victor Piţurcă speră ca România să nu aibă terenul suspendat la meciurile viitoare, din cauza incidentelor din tribune, unde fanii români şi cei maghiari şi-au dat în petic. „Publicul a fost frumos, ne-a susţinut tot meciul. Le mulţumesc în numele echipei. Acum stăm cu frica să nu cumva să jucăm fără spectatori următorul meci pe teren propriu. Ar fi importantă victoria în Finlanda, dar nici un rezultat de egalitate n-ar fi rău. Meciurile sunt pe viaţă şi pe moarte”, a conchis Piţi.

11 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca