Petrolul se reuneşte pe 12 ianuarie. Câţi jucători revin din vacanţă? - LOOKPLUS
Petrolul se reuneşte pe 12 ianuarie. Câţi jucători revin din vacanţă?

Petrolul se reuneşte pe 12 ianuarie. Câţi jucători revin din vacanţă?

Problemele care au lovit Petrolul Ploieşti, la nivel de conducere, ar putea distruge munca echipei din turul campionatului. Gigi Mulţescu a stabilit reunirea pe 12 ianuarie, dar a mărturisit că nici el nu e sigur de revenirea din vacanţă.

„Jucătorii nu au simţit presiunea din acest punct de vedere. Au primit salariul pe 15 noiembrie şi urmează pe 15 decembrie, aşa că nu a existat presiune. Fotbaliştii au plecat de azi în vacanţă şi am stabilit că ne reunim pe 12 ianuarie. Am făcut deja planul pentru perioada de pregătire. Am stabilit câteva amicale pentru cele două cantonamente din Antalya”, a declarat Gigi Mulţescu, antrenorul Petrolului, la Fanatik Show, pe Look TV.

Tehnicianul Petrolului a dezvăluit ce prime are în caz că duce echipa în fruntea Ligii I. „Nu pot să spun acum dacă rămân sau plec. Eu am mai multe de pierdut dacă plec, deoarece am bonusuri dacă echipa ajunge în top 3, sau pe 2 şi nu mai zic de locul 1. Am o primă de 50.000 de euro. Înclin înspre a rămâne şi pot face o echipă bună şi fară jucători cu nume”, a mai afirmat Mulţescu.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca