Petrolul pierde pe terenul Voluntariului şi retrogradează matematic în liga secundă!

Petrolul pierde pe terenul Voluntariului şi retrogradează matematic în liga secundă!

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Petrolul a retrogradat matematic în liga secundă, după ce a pierdut cu 0-2 pe terenul Voluntariului.

Oaspeţii au avut parte de un debut nefericit de partidă. Benga a comis henţ în careu, iar Cristi Balaj a dictat penalty pentru ilfoveni. Bălan a transformat lovitura de pedeapsă şi a declanşat fiesta în tribune (’10). Zoubir putea egala după doar câteva minute, însă şutul său din voleu a trecut milimetric peste (’23).

Misiunea ploieştenilor a devenit şi mai imposibilă, după ce acelaşi Benga a fost trimis la cabine pntru cumul de cartonaşe (’35). Gazdele au vrut să profite de superioritatea numerică, însă Iorga a reluat cu capul alături, dintr-o poziţie ideală (’61).

Condusă pe tabelă, Petrolul a forţat egalarea pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. David l-a remarcat pe Bornescu, care şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut (’62). La reluare, Bălan putea tăia elanul prahovenilor, dar a şutat alături din interiorul careului (’66).

Finalul de partidă a fost interzis cardiacilor. Oaspeţii au atacat în valuri, dar Bornescu a fost de netrecut. Prima dată, a intervenit la execuţia lui Zoubir (’74), iar a doua oară l-a blocat excelent pe Markos (’79), nemarcat în careu. Goalkeeper-ul Voluntariului a avut o nouă paradă fabuloasă la şutul violent al lui Zoubir, care s-a distrat cu apărarea ilfovenilor (’85).

Cei care au punctat însă au fost tot jucătorii Voluntariului. Bălan a realizat „dubla”, cu un şut sub transversală, şi a consemnat astfel retrogradarea Petrolului (’90+4)!

21 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca