Petrolul îşi anunţă revenirea în Liga 1: „Am vorbit cu un investitor. Este interesat de proiectul nostru”

Petrolul îşi anunţă revenirea în Liga 1: „Am vorbit cu un investitor. Este interesat de proiectul nostru”

Sursa foto: doarpetrolul.ro

Petrolul vrea să renască din propria cenuşă. Ploieştenii şi-au propus să revină în primul eşalon în următorii ani.

Valeriu Răchită, consilier pe probleme de sport la primăria Ploieşti, a anunţat că un investitor francez de origine română este interesat să bage bani la clubul prahovean.

„Săptămâna trecută am fost contactat de un investitor, un francez de origine română. Este interesat de proiectul Petrolului. Ştia de situaţia mărcilor, că vor fi evaluate. În maximum două luni trebuie să avem un răspuns la cât costă şi cum pot fi cesionate din punct de vedere legal. Avem 6 mărci, plus stema, şi culorile galben-albastru sunt în proprietatea primăriei Ploieşti. Acest domn îşi doreşte un proiect serios şi să ajungă până în Liga I. Din partea primăriei vrea o trataţie normală, deschidere pentru închirierea stadionului, în rest nu vrea nimic”, a precizat Răchită la Sport.ro.

„Exista acest „Petrolul 52″, care nu are o structură bine stabilită, în sensul că nu este un SA sau un SRL, ci o asociaţie sportivă. Din ce am aflat, sunt 28 de membri în acest ACS, vom vedea ce se va întâmpla, pentru că nimeni nu îşi doreşte să fie două echipe în Ploieşti. Nu ne dorim să vindem mărcile, ci să le cesionăm, aşa ni se pare normal. Mărcile trebuie să rămână pentru totdeauna în proprietatea primăriei, sunt simbolul oraşului”, a adăugat Valeriu Răchită.

23 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca