„Petrecăreţii” Stelei, pedepsiţi drastic! Ce decizie a luat Reghe

„Petrecăreţii” Stelei, pedepsiţi drastic! Ce decizie a luat Reghe

Alex Bourceanu şi Paul Pârvulescu şi-au creat mari probleme, după ce au fost surprinşi petrecând alături de lăutari imediat după reîntoarcerea din cantonament.

Deşi Gigi Becali a vrut să-i dea afară, cei  doi vor rămâne la Steaua, graţie lui Laurenţiu Reghecampf, care a sărit în apărarea acestora. Totuşi, tehnicianul a admis că „petrecăreţii” se vor alege cu amenzi usturătoare.

„Vor fi amendaţi pentru că erau în echipamentul clubului. Am vorbit cu patronul, situaţia s-a rezolvat. Vor plăti, dar nu pot să trag la răspundere jucătorii când eu le transmit un program şi le spun că au voie să facă tot ce vor în timpul liber. Erau la o aniversare cu familiile, sunt discuţii suplimentare care nu au niciun rost”, a precizat Reghe, la Sport.ro.

Pepe a fost cel care i-a dat de gol pe stelişti. Cântăreţul a postat pe Facebook un clip, în care Bourceanu este surprins cu un pahar de vin roşu în mână, iar Pârvulescu este surprins cântând la clape, amândoi fiind îmbrăcaţi în echipamentul Stelei. Ulterior, Pepe a şters postarea.

12 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca